Home

Reserveren is niet meer mogelijk. Wij zitten vol in voorjaarsvakantie 2022.

Dierenpension Ydermade

Welkom op de site van Dierenpension Ydermade, het logeeradres van uw huisdieren.

Op onze site vindt u alle informatie over ons pension en alles wat wij u kunnen bieden.

Attentie : Op dit moment kunnen we niet onbeperkt nieuwe klanten aannemen. Wilt u voor het eerst gebruik maken/ reserveren bij ons dierenpension , dan vragen wij u eerst even telefonisch contact met ons op te nemen.
Zie onze telefoonnummers onderaan deze pagina.

Sinds 2001 is het pension in handen van Fred en Margreet Koert. Wij beschikken dus over ruime ervaring. Het doel van ons pension is om uw huisdieren een aangenaam verblijf te bezorgen door professionele verzorging en veel aandacht.

telefoon 092telefoon 048 Als uw hond in het pension verblijft is  het ook mogelijk om de hond mee te laten gaan  met onze dagelijkse boswandeling of om hem extra te verwennen met ons   Renske vleesmenu

Daarnaast bieden wij een aantal aanvullende diensten, zoals de mogelijkheid om uw hond te laten wassen voor u hem ophaalt en verder  haal- en brengservice, gratis voedingsadvies en een  trimsalon.  Ook verkopen wij voer van het merk Bewi en Belcando wat wij in de regio Groningen-Assen gratis thuis bezorgen.

Dierenpension Ydermade

Ook  is het nu mogelijk om gebruik te maken van onze thuisservice.

Wij komen dan uw kat(ten) of kleine huisdieren bij u thuis verzorgen.

 

 

 

.

Een rondleiding is uitsluitend en alleen mogelijk op afspraak. Een afspraak hiervoor kunt u telefonisch met ons maken. In de maanden juli en augustus geven wij geen rondleidingen i.v.m. de drukte en om teveel onrust bij de dieren te voorkomen.

 

Als u na het bekijken van de site vragen heeft kunt u ons natuurlijk bellen of mailen.

 

Dierenpension Ydermade

Ydermade 1
9493 TD de Punt
telefoon: 050 – 406 24 44 of 06-23838041 (geen berichten)
e-mail: info@dierenpensionydermade.nl