Honden

Honden

De honden verblijven in ruime kennels die verwarmd of gekoeld kunnen worden. Overdag hebben zij ook toegang tot een buitenkennel. Wij zoeken voor elke hond als dat mogelijk is een geschikt maatje om de kennel mee te delen.

De kennels zijn voorzien van vlonders. Bovendien zorgen wij voor manden en kleedjes. Het is dus niet nodig om zelf spullen mee te brengen. Als u wel spullen meebrengt kunnen wij u helaas niet garanderen dat u deze onbeschadigd terug ontvangt.

De honden gaan  enkele malen per dag in kleine groepen op onze speelweides om te spelen. Als uw hond niet met andere honden samen kan dan laten wij hem apart op de speelweide.

 

s9   2014-07-03 14.34.56

.

 

 

 

 

Als extra kunt u uw hond mee laten gaan met onze dagelijkse boswandeling. Bij warm weer is er ook de mogelijkheid voor uw hond om te zwemmen.

cross

 

Wij voeren brokken van het merk Bewital afkomstig uit Duitsland. Als extra bieden wij Renske vleesmenu. Als uw hond een speciaal diëet heeft of als u de voorkeur geeft aan het eigen voer kunt u dit uiteraard meebrengen.

Als uw hond medicijnen nodig heeft zullen wij deze geven. Het is wel belangrijk dat de juiste dosering op de medicijnen staat. Wij kunnen ook insuline toedienen.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw hond te laten wassen voordat u hem op komt halen, zodat u uw hond lekker schoon en droog mee naar huis kunt nemen.

Voor borstelen, knippen of trimmen kunt u een afspraak maken met onze trimster.
Voor verblijf in het pension is de jaarlijkse inenting verplicht. Als de laatste inenting langer dan een jaar voor de einddatum van het verblijf in het pension is gegeven laten wij de hond op uw kosten hier inenten. U bent verplicht om het bewijs van inenting mee te brengen. Voor de zomermaanden juli en augustus is ook de inenting tegen kennelhoest verplicht. Overleg tijdig met uw dierenarts.

honden