Katten & overige dieren

Katten

Voor katten hebben wij verschillende mogelijkheden:

  • Ruime binnen- met buitenverblijven voor max. 8 katten per verblijf. Deze verblijven zijn groepsverblijven. Uw kat verblijft hierin dus in het gezelschap van andere katten.  Alleen in rustige periodes is het eventueel mogelijk dat alleen uw eigen kat(ten) in zo’n kennel verblijven. In deze verblijven staan altijd brokken van het merk Leonardo.
  • Ruime binnenverblijven voor 1 tot maximaal 5 katten. In deze kennels verblijven uw kat(ten) naar uw wens samen met andere katten of apart.

Alle binnenverblijven zijn verwarmd, en voorzien van verschillende ligplaatsen zodat elke kat een plekje naar zijn zin kan opzoeken. De buitenverblijven zijn bij warm weer bereikbaar door een openstaande deur en bij minder warm weer door een kattenluik.

2013-07-16 14.52.359.jpg

 

 

Wij voeren brokken van het merk Leonardo en eventueel vlees. Als uw kat een speciaal diëet heeft of als u de voorkeur geeft aan eigen voer kunt u dit uiteraard meebrengen.

Als uw kat medicijnen nodig heeft zullen wij zorg dragen voor de juiste toediening. Het is wel belangrijk dat de juiste dosering op de medicijnen vermeld staat. Ook kunnen wij insuline toedienen.

Voor het verblijf in ons dierenpension is de jaarlijkse inenting tegen katten- en niesziekte verplicht. Het bewijs van inenting moet bij het brengen van de kat afgegeven worden.

 

Andere dieren

Bij Dierenpension Ydermade zijn  ook knaagdieren en parkieten en papegaaien welkom.

Voor konijnen zijn er zowel binnen- als buitenhokken beschikbaar. In deze hokken kunnen eventueel ook cavia’s verblijven. Het is ook mogelijk deze dieren in hun eigen kooi  te brengen. De overige dieren kunnen in hun eigen kooi gebracht worden en zullen daarin ook verblijven.
Het maakt voor de prijs niet uit of er één of meer dieren in de kooi zitten (maximaal 3 dieren per hok of kooi). Er zullen uiteraard geen dieren van verschillende eigenaren bij elkaar geplaatst worden.

 

hond-kat-cavia-konijn